Este sau nu?

Deseori aud vorbe de genul: “Viata mea e un rahat!”, si ciudat lucru este ca le auzi la tot felul de persoane, chiar si din inalta societate, sau mai spun “Ce-i viata asta?” sau “Ce viata mai am si eu…” Vorbe care de asemenea le-ati auzit si voi cu siguranta. Am stat si m-am tot gandit la aceste lucruri, ma gandeam ce as putea sa le spun acestor personae, cum as putea sa-i incurajez, cum as putea sa-i fac sa uite si sa priveasca altfel lucrurile , sa-i fac sa vada cum este viata de fapt, ca viata nu este un “demon” viata este de fapt un inger. Dragilor, viata voastra este ca o bucata de lut in mana unui olar, si voi sunteti olarul, voi modelati lutul, viata voastra, asa cum doriti, viata voastra poate fi mai buna cu siguranta, aceasta depinde insa de alegerile pe care le faceti, lucrurile bune pe care nu le faceti, lucrurile rele pe care le faceti , si altele…Am facut acest text doar pentru aceasta, pentru ati spune ca poti mai mult, ca vei reusi sa faci mai mult, sa te simti mai bine, si sa-ti iubesti viata, prietenii, familia, tot ceea ce ai langa tine. Inchei spunand ca: “Poate ca maine va fi din nou un soare!” Si nu uita: Drumul spre success e mereu in constructii!

Advertisements

About tgxboy

Isteţ.

2 thoughts on “Este sau nu?

 1. Case de lemn says:

  Si eu vreau sa imi construiesc o casa de lemn si acum ma documentez peste tot despre ele.

 2. llynkyn says:

  De ce auzim tot timpul comentarii de genul? Pentru ca lumea nu stie sa aprecieze ca are si fiecare dintre noi realizam ce am pierdut dupa ce faptul este consumat, ceea ce duce la demoralizare,neincredere si tristete iar pe moment credem ca totul este pierdut(ceea ce,desigur,nu este adevarat,pt ca intodeauna exista o a doua sansa,depinde de noi sa profitam de ea ).
  Imi place foarte mult comparatia care ai facut o intre viata si lut si chiar asa este,viata e cum ne o facem noi, si de cele mai multe ori noi suntem vinovati ca ne este rau pt ca orice fapta a noastra atrage consecintele corespunzatoare.
  Am invatat ca,oricat de greu ne este la un moment dat,vom avea din nou parte de fericire cat sa compenseze ce am pierdut sau ce ne-a facut rau.
  Ce poti face sa le demonstrezi ca viata e “un inger”? Nu e deloc usor sa faci asta dar intodeauna poti arata ca sunt persoane care sufera mult mai mult din motive cu adevarat dureroase,grele,triste si nu se plang asa mult:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s